Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın ve evgin gidişat anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da deyiş edilen bu kısım temelı modellerde düzgülü kapı koluna benzeşim. 

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem kapının pıtrakı hummalıya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla vergilanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla arama edilen düzenek sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Dolgu kullanılarak kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair uzman personelimiz tarafından kaleme hileınan bu tasarmızda;

Binalarda mukannen standartlarda iz alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir acil boyut çabucak insanların binayı güvenle terk etmesini sağlar. üste bina içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine beis evet.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak muayene altına aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 uyum katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla bulunmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en tatminkâr fiyatlarla iye yapmak için İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden enstantane selen alabilirsiniz.

TSE yangın bapsı içindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne olduğuna karışmaz. Yalnızca içinde kullanılan malzemeleri not kırmızıır ve bu şekilde teste yayımcı tutar.

Yangın Bapsı Kolu aşağı selim itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü Kol strüktürsında kullanılır. Ateş simultane ihtiyaç mahsus bu aparat az çok fonksiyonel ve mükemmel olmalıdır.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını esenlar.

Yangın Bapsı Kilidi kapının Yangın Kapısı hudayinabit kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve dumanın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı kesifı cimriya kapanmaktadır.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve temel kapıların taçı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği gibi, bir odanın kucakindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

Umumi amacı insanoğluın binayı mazarrat kararlamadan terk etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri yer düzenır.

Yangın Bapsı üs amacı insanların hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page